Geeva Flava yeni tekli yayınladı: ‘Telve’

2013’te kurulan Türk caz füzyon grubu Geeva Flava, ‘Telve’ isimli yeni bir tekli yayınladı

2013 yılından beri caz füzyon ve rock tarzlarında üretimini sürdüren Geeva Flava, “Telve” adında yeni bir tekli çıkardı. Grubun kurucuları Ömer Kaya (gitar) ve Aybars Gülümser’e (bas) Arda Semercioğlu (gitar, drum machine), Barış Bay (davul) ve Burak Erensoy’un (klavye) katılımıyla bugünkü halini alan Geeva Flava’nın yeni şarkısı “Telve”, 2 Mayıs itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Şarkının kayıtları  Beyoğlu Drum&Bass stüdyolarında gerçekleştirildi. Görsel tasarım ise Tun Graphic Studio tarafından yapıldı.

Kendi adını taşıyan ilk albümünü 2016’da yayınlayan Geeva Flava, aynı yıl İKSV Genç Caz yarışmasında birinci oldu. Ardından, mekanların hikayelerini müzik yoluyla anlattıkları “Sürmekan” isimli canlı kayıt projelerinde “Dereboyu” ve “Humble Jungle” adında iki parça kaydettiler. Geeva Flava, “Telve” öncesinde ise en son 2018’de “Botanik #1” ve 2019’da “Kinetik #2” EP’lerini yayınladı.

Geeva Flava; PSM Caz Festivali, İKSV Caz Festivali, Parklarda Caz, ODTÜ Alternatif Müzik Festivali, Offtown Festivali, Bilgi Yeni Müzik Festivali gibi pek çok festivalde sahne almış olup Touché, Salon İKSV, Peyote, Bronx Pi, Mask, Fenerbahçe Parkı gibi mekanlarda çaldı.