Yeni The Killers Albümünün Şarkıları Belli Oldu

ABD’li alternatif rock grubu The Killers, en son iki yıl önce Wonderful Wonderful (2017) albümünü yayınlamış ancak albüm pek de beğenilmemişti

2001 yılında Las Vegas’ta kurulan ABD’li alternatif rock grubu The Killers, Ekim ayında yeni bir albüm hazırlığında olduğunu duyurmuştu.

Brandon Flowers, Dave Keuning, Mark Stoermer ve Ronnie Vannucci’den oluşan The Killers, şimdi de Twitter hesaplarından paylaştıkları bir görselde Imploding the Mirage‘da yer alacak şarkıların isimlerini açıklayarak hayranlarının heyecanına heyecan kattı.

Şarkıları A, B ve C listelerine ayıran The Killers, bu listedeki şarkıların bir kısmını geçen ay yine bir görselle açıklamıştı. Ancak geçen ay açıklanan şarkılardan C’est La Vie, Spirit of Mystery, Party People ve Just Can’t Quit bu yeni listede yer almıyor. Onların yerineyse iki yeni şarkı var: My Own Soul’s Warning ve Lightning Fields.

2020’nin bahar aylarında çıkması beklenen ve devasa bir turneyle taçlandırılacak yeni The Killers albümünün adı Imploding the Mirage olacak.

The Killers’ın yayınladığı ilk liste.