Bob Dylan, yeni albümünü yayınladı: 79 yaşında ama…

Bob Dylan, yeni albümü ‘Rough and Rowdy Ways’i yayınladı ve bir kez daha biz müzikseverlere ‘Vay anasını sayın seyirciler!’ dedirtti

Bob Dylan, bugün 79 yaşında bir efsane. Ancak üretmeye devam ediyor. Merakla beklenen yeni albümü Rough and Rowdy Ways de nihayet gün yüzüne çıktı ve biz müzikseverlere bir kez daha “Vay anasını sayın seyirciler!” dedirtti.

10 şarkılık bu albüm, olumlu eleştiriler topladı ve birçokları tarafından Nobel Edebiyat Ödülü sahibi ABD’li ozanın son yıllarda çıkardığı en heyecan verici albüm ilan edildi. Dylan’ın 39. stüdyo albümü olan Rough and Rowdy Ways, 2012 tarihli Tempest albümünden beri özgün şarkılarının yer aldığı ilk albüm olma özelliği de taşıyor.

Bob Dylan, 27 Mart 2020’de bir sürpriz yaparak albümden “Murder Most Foul” şarkısını yayınlamıştı. Onu 17 Nisan’da “I Contain Multitudes” ve 8 Mayıs’ta “False Prophet” izlemişti.

Rough and Rowdy Ways, tüm dijital platformlarda yerini alırken 17 Temmuz’da plak formatında da piyasaya sürülecek. Birçok satış sitesinde ön siparişe açılan plak, Columbia etiketiyle çift plak olarak yayınlanacak.