Primavera Sound Festivali seneye ertelendi

Festivalin organizatörleri, bunun 20 yıllık tarihlerinde aldıkları en zor karar olduğunu söyledi 

Her yıl yaz Mayıs sonu, Haziran başında Barcelona’da gerçekleşen dünyanın en büyük müzik festivallerinden Primavera Sound Festivali bu yıl düzenlenmeyecek.

Bu yıl 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan festival, Mart ayında koronavirüs salgını nedeniyle 26-30 Ağustos tarihlerine ertelenmişti. Ancak Primavera Sound organizatörleri, yaptıkları açıklamayla festivalin bu yıl düzenlenmeyeceğini duyurdular. Primavera Sound Festivali’nin yeni tarihi ise 2-6 Haziran 2021.

Yapılan açıklamada kararın “Primavera Sound tarihinin en zor kararı” olduğu belirtildi. Primavera Sound, bu yıl 20. yılını kutlamaya hazırlanıyordu.

2020 Primavera Sound Festivali için halihazırda bilet almış olanların biletleri gelecek yıl düzenlenecek etkinlikte geçerli olacak. Ayrıca biletlerini iade etmeyenler, gelecek yılki etkinlikte çeşitli özel imkanlardan faydalanabilecek.

2020 Primavera Sound Festivali’nde The Strokes, Lana del Rey, The Creator gibi isimler sahne alacaktı. 2021’deki etkinlikte kimlerin sahne alacağı 3 Haziran’dan itibaren duyurulmaya başlanacak.