Sónar İstanbul için geri sayım başladı

Dünyanın önde gelen elektornik müzik festivallerinden Sónar’ın İstanbul ayağı dördüncü kez düzenliyor. Festivalde Paul Kalkbrenner, Adam Beyer, Ben Klock, DJ Kölsch, Paula Temple gibi isimler sahne alacak

Avrupa’nın en prestijli elektronik müzik festivallerinden Sónar, bir kez daha İstanbul’da! Dördüncü defa gerçekleşecek Sónar İstanbul, %100 Music katkılarıyla 5-6-7 Mart 2020 tarihlerinde Zorlu PSM‘de olacak. Sónar İstanbul’da bu yıl Paul Kalkbrenner, Adam Beyer, Ben Klock, DJ Kölsch, Paula Temple, Christian Löffler (Live), Red Axes (Live), Max Cooper (Live/AV), Oceanvs Orientalis gibi birbirinden değerli isimler sahne alacak. RedBull’un üstlendiği SonarLab’ın programında ise Denis Sulta, Bjarki, Tsuzing ve DJ Python gibi isimler var.

Paul Kalkbrenner

Festivalin heyecanla beklenen günlük programı da açıklandı. 5 Mart Perşembe günü Günce Acı’nın performansıyla açılacak Sónar İstanbul sahnesi aynı gece Almanya elektronik müziğinin dünyaya sunduğu efsane isim Paul Kalkbrenner’i ağırlayacak. Paul Kalkbrenner’den sonra ise (((emre))) sahnede olacak.

Sónar Istanbul’un ikinci günü olan 6 Mart Cuma akşamı SonarClub by %100 Music Sahnesi’nin konukları Christian Löffler (Live), Red Axes (Live), Adam Beyer, VAAL, Oceanvs Orientalis ve Debora İpekel olacak. Sónar Istanbul, 6 Mart gübü SonarLab by Redbull sahnesinde Bjarki, Catnapp, Skee Mask, TKO (Live) ve Milennal Hug’a; SonarHall Sahnesinde The Skin by re:sole, Actress + Young Paint (Live Ai/Av) ve DÖKK by Fuse’a; SonarMini Sahnesinde Ali Gültekin, Feyza Emir, Çağan Tunalı ve Nova Persona’ya ev sahipliği yapacak. Ayrıca Zero Sum, Actress, Live Choir A.V. ve R.A.W. Live coding görsel şovları SonarScreen’de olacak.

Sónar Istanbul, üçüncü ve son günü olan 7 Mart Cumartesi akşamı ise SonarClub by %100 Music Sahnesi’nde Max Cooper (Live), Kölsch, Ben Klock, Paula Temple, Erdem Tunalı ve Gülnihal’e; SonarLab by Red Bull Sahnesi’nde Tzusing, Umfang, Denis Sulta, DJ Python ve Zozo’ya; SonarHall Sahnesi’nde Kelly Moran, Seefeel ve Umeda’ya; SonarMini Sahnesi’nde Ece Özel, Aksak, Levent Alp, Fattish ve Ezgi Taşçeviren’e ev sahipliği yapacak. Son akşamın SonarScreen’deki görsel-işitsel şovları ise Ambient A.V. by Max Cooper, Multiverse by Fuse, Chronosphere ve Yang Jahz olacak.

Sónar İstanbul 2020 biletleri için buraya tıklayabilirsiniz.