Grafik tasarım öğrencisi plak zarfında Billie Eilish’i ‘ağlattı’

23 yaşındaki Fransız öğrenci, sosyal medyada binlerce yorum ve yüzbinlerce etkileşim aldı

23 yaşındaki Fransız grafik tasarım öğrencisi Shérine (@shaysplace), tasarım dersi ödevi olarak bir Billie Eilish albümüne alternatif bir plak zarfı tasarladı. Plağı plastik iç zarfa yerleştirirken, Shérine’in çizdiği Billie Eilish ilüstrasyonunun gözleri kara yaşlarla doluyor!

Tasarımını sosyal medyada paylaşan Shérine, binlerce yorum ve yüzbinlerce etkileşim aldı. Sosyal medya kullanıcıları genç sanatçıya tebriklerini ve hayranlıklarını iletir, kalpler gülücükler gönderirken, kimileri de tasarımı görsün diye Billie Eilish’i tweetlerine etiketledi.

Aldığı güzel tepkilerin çokluğuyla şaşkına uğruyan Shérine, Plak Mecmuası’na mevzuyu şöyle anlattı: “23 yaşında bir grafik tasarım öğrencisiyim, Paris’te okuyorum. Ne üzerine çalışacağımıza dair bir oylama yapacaktık, ben de albüm kapağı yapalım dedim. Sınıfta oylandı, herkes kabul etti ve kendi çalışmalarına başladı. Ben de Billie üzerine çalışmak istedim çünkü onun müziğini ve yarattığı görsel evreni çok seviyorum. Sonuçta, ortaya bu tasarım çıktı.”

Shérine, tasarımı Billie Eilish’in bağlı olduğu plak şirketi Interscope Records yetkililerinin de gördüğünü ve çok beğendiğini belirtti. Genç sanatçı, benzer çalışmalar yapmaya devam etmeyi planlandığını da sözlerine ekledi.