27. İstanbul Caz Festivali’nin programı açıklandı

27. İstanbul Caz Festivali’nin merakla beklenen programı açıklandı. 27 Haziran – 14 Temmuz arasında düzenlenecek festivalde 250’yi aşkın yerli ve yabancı sanatçı sahne alacak 

Müzikseverlerin her yıl merakla beklediği İstanbul Caz Festivali’nin 2020 programı nihayet açıklandı. İKSV tarafından düzenlenen festivalde bu yıl sahne alacak 250’yi aşkın yerli ve yabancı sanatçı arasında Grammy ödüllü Amerikalı caz şarkıcısı Gregory Porter ve önde gelen indie topluluklarından Foals da yer alıyor.

27. İstanbul Caz Festivali’nde caz tutkunları için unutulmaz bir buluşma da gerçekleşecek ve 90’ların unutulmaz caz albümlerinden Moodswing (1994)’i kaydeden dörtlü A Moodswing Reunion adıyla sahnede olacak: Joshua Redman (saksafon), Brad Mehldau (piyano), Christian Macbride (bas), Brian Blade (davul).

25 ayrı mekanda düzenlenecek konserlerde yerli caz sahnesinin önde gelen isimleri ve yerli alternatif sahnenin BaBaZuLa, Elektro Hafız, Ayyuka, Duble Salih, Seda Erciyes gibi temsilcileri de çalacak.

Bu arada, İstanbul Caz Festivali’nin geleneksel Genç Caz etkinliği için de başvurular başladı. Başvurmak isteyen genç gruplar buradan başvuru sayfasına ulaşabilir.

27. İstanbul Caz Festivali’nin tam programına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.